Huwelijkscursus

 

Frans en ik zijn meer als 30 jaar gelukkig getrouwd. We hebben drie kinderen van de Heere gekregen en hen tot verantwoordelijke volwassenen opgevoed.  Mensen die een gelukkig leven leiden. 

In mijn getrouwde leven heb ik veel geleerd over communicatie, opvoeding, en veel meer zaken die  bijzonder de moeite waard zijn om door te geven. Ons leven ligt besloten in datgene wat wij van onze voorouders hebben meegekregen en dat wat wij zelf weer door mogen geven. 

De talenten die ik van de Heere ontving heb ik gebruikt, en heb geprobeerd daarmee te woekeren. De Heere heeft mijn inspanningen rijk gezegend. 

Als medewerker van de Vluchtheuvel heb ik huwelijkscatechese en huwelijkscursussen gegeven. Ik hoop nog veel jonge echtparen te helpen een gelukkige relatie te ontwikkelen. 

Als zelfstandig huwelijks- en lifecoach help ik mensen hun relatie te versterken of een  beschadigd huwelijk te herstellen. Wat mooier is: een goed huwelijk te begeleiden.Veel  pleegkinderen zijn ons huis binnengekomen, bijna altijd omdat ze uit een kapotte relatie stammen. We hebben ontelbare verhalen aangehoord, veel tranen gedroogd, maar ook mensen de kracht gegeven hun leven vanuit ons huis met hernieuwde kracht op te pakken. Ons ideaal is om ons huis een aan God gewijd leven te laten weerspiegelen. Alles wat van ons is, is van de Heere.  

Het is een grote zegen om een  gelukkig huwelijk te hebben, daar zijn we inmiddels wel achter. In een tijd als deze lijkt dat bijna een uniciteit te zijn. Ook in christelijke kring nemen ontrouw en echtbreuk toe. In deze moderne wereld komt er veel op ons af, daarom is het goed om in je relatie te blijven investeren. Vraag gewoon eens een gesprek aan, voor de kosten hoef je het niet te laten.

Geef je op via de chat, of via de mail. . 

 

Geef een reactie