Handelingen 20 : 7 – 13

De apostel Paulus heeft veel meegemaakt op zijn zendingsreizen. Eén van de memorabele dingen die hij in de kracht van God gedaan heeft, was het opwekken van een jongeman uit de dood.

Op zondag kwamen ze bij elkaar om samen te eten. Paulus zou de volgende dag weer verder reizen. Daarom hield hij een lange toespraak voor de christenen in Troas. De toespraak duurde tot diep in de nacht. We waren op de derde verdieping van een huis, in een kamer waarin veel olielampen brandden. Bij het raam zat een jongen die Etychus heette. Terwijl Paulus aan het praten was, lukte het Etychus niet om wakker te blijven. Slapend viel hij uit het raam naar beneden. Toen de mensen hem optilden, zagen ze dat hij dood was. Paulus ging snel naar beneden en boog zich over de jongen heen. Hij omhelde hem en toen tegen de mensen om hem heen: houdt op met huilen want hij leeft. Daarna ging Paulus terug naar boven en begon het brood uit te delen. We aten samen en Paulus begon weer te spreken. Zijn toespraak duurde totdat het licht werd. Toen ging hij weg. De jongen werd gezond naar huis gebracht. Door alles wat er gebeurd was, had iedereen weer moed gekregen. Vanuit Troas reisde Paulus naar de stad Assus. We gingen met een schip, maar Paulus ging lopen. Dat wilde hij zo.  

In de zeven dagen die het reisgezelschap van de apostel Paulus doorbracht, zat ook een rustdag. De eerste dag van de week, waarop de gelovigen samenkwamen. Paulus was aan het eind van zijn verblijf in Troas gekomen, en was van plan om de volgende morgen vroeg te vertrekken. Paulus nam van de laatste gelegenheid gebruik om de gemeenteleden van Troas uitvoerig toe te spreken. In het vuur van zijn rede was het middernacht voordat hij aan het eind van zijn toespraak kwam. 

Het brood breken kan de aanduiding zijn voor een gewone maaltijd, maar ook voor het bedienen van het Heilig Avondmaal. ( Lucas 24 : 30, 35 / Hand. 27 : 35 ) Normaliter ging deze maaltijd gepaard met de gewone maaltijd ( Hand. 2 : 46 ) en met de woordbediening. 

Paulus was niet alleen aan het preken, want het woord dia -legomai betekent zowel spreken tot, als spreken met. Paulus was waarschijnlijk volop in discussie met de gemeenteleden, en ging in op vragen en opmerkingen. 

De gemeenteleden namen deze laatste gelegenheid te baat en waren samengekomen op de derde verdieping van een huis, dat helder verlicht werd. In die tijd moet je daarbij denken aan het gebruik van olielampen. Deze lampen verspreidden niet alleen licht, maar ze maakten de atmosfeer ook warm en bedompt. Wanneer je jezelf bedenkt dat er ook nog eens veel mensen in het huis aanwezig waren, begrijp je dat het een hele kunst was om de hele nacht helder en alert te blijven. 

Tussen de gemeenteleden zat een jongeman, Etychus. Zijn naam betekent: de gelukkige. Etychus had zich in een open venster neergelaten, om de toespraak en discussie te kunnen volgen. Zoals gewoonlijk ging het er bij de joden heftig aan toe. De warmte, het geroezemoes van de stemmen en de discussie en toespraak ebten langzaam weg in zijn hoofd. Etychus viel in slaap. Voordat iemand er erg in had viel hij uit het open raam naar buiten. Een doffe klap, een schreeuw van schrik. De discussie en preek braken af. Lucas de arts beschreef de situatie, dus er was geen twijfel mogelijk, de jongen was dood. De mannen die zijn lichaam van de grond tilden bleven hulpeloos staan. 

Iedereen had zich naar beneden gehaast. Ook Paulus. Zoals gewoonlijk bleef hij volledig alert en reageerde hij op een bijzondere manier, totaal anders dan de andere aanwezigen. Hij wierp zich op het lichaam van de jongeman sloeg zijn armen om hem heen en tilde hem op. Om hem heen chaos, geroep en geschreeuw, gehuil en bitter klagen. 

Paulus maande iedereen tot rust, hij wist dat zijn God hem een wonder zou laten verrichten en dat de jongen weer tot leven zou komen. En zo was het ook. De God die tot leven roept en doodt, maakte op de eerste dag van de week Etychus levend. Alsof er niets gebeurd was, liet Paulus iedereen weer naar boven gaan, en zette hij de verkondiging en discussie voort. De grondtaal gebruikt hier het woord homileo wat zoveel betekent als een gesprek voeren in informele sfeer. Ze gingen gewoon verder waar ze gebleven waren en stopten pas toen de dageraad  aanbrak en de meeste gemeenteleden weer aan het werk moesten. Het is beschamend om op te merken hoeveel deze mensen overhadden voor het horen en bespreken van het Woord van God. De gelovigen waren op een bijzondere manier vertroost en bemoedigd, door de woorden van Paulus en de viering van het Avondmaal, maar zeker ook door het wonder dat hij in de naam van Jezus had verricht. 

Paulus had een zware nacht achter de rug. Hij moet doodmoe geweest zijn van het preken, discussiëren,en van de emoties. Waarschijnlijk heeft hij daarom de reis naar Assus te voet gemaakt. Zo kon hij alleen zijn, en alles wat er gebeurd was overdenken. De reis overzee was feitelijk een omweg. Assus lag aan de kust van de Egeïsche Zee, ongeveer 11 kilometer ten noorden van het tegenwoordige eiland Lesbos. 

Paulus werd van tweeën gedrongen. Hij had het nodig om tijd vrij te maken waarin hij alleen met God kon zijn. Aan de andere kant wilde hij zo snel mogelijk terugreizen naar Jeruzalem, want daar wilde hij dolgraag het Pinksterfeest vieren. Het was al bijna vijf jaar geleden dat hij daar geweest was, ( 18 : 21, 22 ) en zijn hart brandde van heimwee naar de tempel en naar het samenzijn met de broeders en zusters in Jeruzalem, zijn zendende gemeente. 

 

15 responses to “Handelingen 20 : 7 – 13

 1. לילי – הבלונדינית הסקסית עם תחת ענק!
  היא טבעית עם תחת מטורף ויפייפה.
  ויקטוריה בת 22 בלונדינים עם חזה סקסי וטבעי, היא
  עכשיו בנשר ויכולה להגיע עד אליך ולהעניק
  לך עיסוי – מסאג ברמה אחרת שעוד לא הכרתה
  עד היום. יהיה לך חם כשהיא תגיע עד אליך בנשר.
  נא להשאיר פרטים ונחזור אליך בהקדם!
  הבחורות אשר עובדות בליווי הן
  בחורות משכילות ונעימות אשר תמיד נחמד להעביר איתן את
  הזמן. כאן ועכשיו עפולה העיר המושלמת ביותר מציגה
  לכם דירות מדהימות עם אבזור מלא, אבזור חלקי, ג’קוזי מפנק, בישום, שמנים ואפילו מצעים נקיים להעביר את הלילה הבטוח והלוהט ביותר אליו אתם שואפים.

  אם תרצו תוכלו אפילו לצאת עם הבחורה לאחד המעודנים
  ולבלות בריקודים. הבחורה הזאת נערה
  צעירה על רמה והיא עכשיו בנשר!
  לנה בחורה על רמה! מישל בחורה מקסימה ומאוד יפה!
  תוכלו ליהנות מארוחה טובה, כוס משקה ושיחה עם בחורה
  מעניינת שלא פוגשים כל יום.
  האמת שיש לכם את כל הסיבות שבעולם מדוע לבלות עם נערות משירותי ליווי בלוד.
  אם עד היום הכול שקע ולא סיפק את תשובת התשובות הנה ההזדמנות הנהדרת
  למפגשים מהסוג האחר עם נערת ליווי שיודעת ומבינה מה אתם צריכים בדיוק ברגע זה.
  בזמן מגע לנו צוות מעסים מיומן ומקצועי
  אשר ישמח להגיע ישירות עד לבית שלכם ולבצע עיסוי זוגי.

  my webpage – <a href="[Link deleted]

 2. בגלל שכולם באים לאילת כדי להתפנק נערת ליווי למלון זהו אחד הפינוקים הכי טובים שתוכל לספק לעצמך, מסאג’ מקצועי ממעסה מומחה בסגנון העיסוי
  שלה ( שוודי, תאילנדי וכד’ ) בנוחיות החדר שלך במלון.
  אושן מרכז האירועים של תל אביב
  הוא שילוב של גן אירועים עם חצר ירוקה בעלת צמחייה שופעת, ואולם אירועים בסגנון אורבני ייחודי.
  כמו כן, בדפי המידע תוכלו למצוא מידע רלוונטי
  אודות השכרת הדירה, לרבות, מידע טכני על גודל ומיקום הדירה, מידע על תעריפי ההשכרה לפי שעה ומידע ליצירת קשר עם
  מפעילי הדירה או בעליה. כמו כן, אתם תמיד מוזמנים ליצור קשר להתייעצות וקבלת מידע נוסף על איזה עיסוי עלול להתאים לכם ולהועיל למצבכם הבריאות וגילכם.
  עיסוי השרירים עמוק עושה שימוש בתנועות
  ייחודיות לצורך ריכוז זרימת
  הדם הזורם בשריר או במרכזי שרירים.
  באשדוד המדהימה תוכלו לקבל עיסוי רפלקסולוגיה
  וטיפולי גוף מקלים במיוחד כאבי שרירים?
  עיסוי גוף אירוטי – זהו אחד העיסויים הנעימים ביותר אשר תוכלו לקבל
  אצל נערת ליווי באזור חולון.

  Check out my homepage <a href="[Link deleted]

 3. כשאתם מתעניינים לגבי עיסוי בתל אביב, דעו כי פתוחות בפניכם שתי אפשרויות עיקריות:
  עיסוי בחולון המתבצע בבית הפרטי שלכם או עיסוי בחולון המתבצע בקליניקה פרטית.
  כשאתם מתעניינים לגבי עיסוי
  בתל אביב, דעו כי פתוחות בפניכם שתי אפשרויות עיקריות:
  עיסוי בפתח-תקוה המתבצע בבית הפרטי שלכם או עיסוי בפתח-תקוה המתבצע בקליניקה
  פרטית. לא עוד בתי מלון חשופים או צימרים
  שכולם מכירים, מהיום אמרו דירה פרטית בכרמיאל, אחת כזו שלא גלויה לעין ומספקת את התשובה הטובה ביותר להנאות שלא
  הגשמתם עד היום. כיום עומדות בפניך
  מספר אפשרויות לבילוי לילי סוער עם נערת ליווי פרטית כאשר דירות דיסקרטיות ברחובות הן ללא ספק האפשרות האידיאלית.
  דירות דיסקרטיות כרמיאל, כאן בפורטל
  הבית תוכלו לראות את התמונה שלהן קודם לכן, לבדוק
  את האבזור המתאים לכם, לבדוק את רמת הניקיון, המצעים, הריחות וכל השאר ורק
  אחר כך להחליט אם זה מה שמתאים לכם.
  הזמנת נערה הינו הליך פשוט וזמין הנמצא במרבית אתרי האינטרנט
  ובשיחת טלפון אחת, תוכלו להזמין משירותי ליווי נערות ליווי לפי טעמכם האישי בלונדיניות, שחורות, מולטיות,
  חזה גדול, ישבן עגול וכל מה שעולה בדמיונכם הפרוע.

  Take a look at my web site <a href="[Link deleted]

 4. אפשר לבקש מהמעסה שיוסיף שמן אתרי לשמן
  העיסוי עם השמן האתרי ותלוי איזה יעניק ריח נפלא ומשפיע
  השפעה חיובית לדוגמא שמן אתרי לבנדר תורם לרגיעה עמוקה עיסוי של הרכות יעזור מאוד לכאבי ראש או אם ישנם
  כפות רגלים עייפות או נפוחות שמן עיסוי כפות רגליים עם כמה טיפות משמן זה מאוד יעזרו לרגלים ויתרמו לריפוי כמו כן יעיל מאוד אם ישנם גירויים
  או כווית שמן אתרי זה מרגיע מאוד וגם יעיל במקרה של שפעת למשל עיסוי גוף עם שמן זה יכול לעזור, כמו כן השמן יעיל במקרה
  של דלקות אוזניים ועיסוי סביב האוזן במקרה של דלקת יכול לעזור.
  לעתים, הדרך הטובה ביותר היא לבקש
  מהמעסה לשלוח לכם את תעודת ההסמכה שלו.
  רוב לקוחותיו, גברים ונשים, מגיעים באמצעות המלצות של לקוחות אחרים, חלקם לקוחות
  וותיקים אשר פוקדים את הקליניקה שלו מזה
  שנים. יוסי בוגר בית ספר תלתן, ובמשך 14 שנים רכש ניסיון רב במגוון רב של שיטות עיסוי:
  צרפתי, שוודי הוליסטי, לומי לומי,
  סיני, רקמות עמוק, תאילנדי מסורתי, עיסוי משולב בכל הסגנונות, עיסוי פנים ועיסוי ספורטאים.

  Review my site … <a href="[Link deleted]ליווי

 5. עם bax חנות חיות קל לגדל חיות מחמד!

  פתחנו חנות חדשה ומגניבה
  בנתניה, ואנחנו מזמינים אתכם ליהנות ממבחר עצום
  של מזון, ציוד ומוצרים נלווים לחיות מחמד של המותגים המובילים, במחירים מעולים וגם עם משלוח מהיר
  עד הבית! אתם רוצים ליהנות ממספר עיסויים בפתח-תקוה ולא מעיסוי אחד בלבד?
  עם זאת, ישנם עיסויים בקרית
  אתא! קלין שופ סניף משמר השרון הינה מכבסה מקצועית ומנוסה בנתניה אשר מבטיחה שירות עם תוצאות שלא תוכלו שלא לצאת מרוצים מהן.
  הינה חברה המשווקת את תוכנת sniper, תוכנה
  לשליטה ובקרת מבנה. תוכלו לסנן את החדרים על פי
  מיקום, גודל, תוספות ומחיר, ובמרחק לחיצת כפתור תוכלו לבחור את
  החדר המתאים לכם, להתקשר ישירות לבעליו ולקבוע
  לעצמכם חופשה מדהימה! בלקוני
  ריהוט גן מתמחה בפיתוח, ייצור, יבוא ושיווק של
  ריהוט גן המתאים לתרבות הפנאי
  והאירוח בישראל. בעזרתו של מנוע חיפוש מתקדם במיוחד, תוכלו לבחור
  את העיסוי המתאים לכם ובאופן
  פשוט, קל ומהיר. כל קצוות האוכלוסייה
  יכולות לבוא לאילת ולהגשים
  את החלום שלה! נערות רבות הגיעו
  בשביל לטייל ולעבוד בו זמנית, וכך אתם בעצם גם נהנים וגם
  מסיעים לנערות להגשים את החלום שלהן.
  פשוט בחרו את כוהנת האהבה שלכם לפי הפרמטרים שאתם בוחרים,
  ותהנו לכם מדייט מענג. אלו הפרמטרים המובילים כאשר מחפשים עיסוי ולכן כדאי מאוד שתדעו
  למי אתם פונים ומה האפשרויות העומדות בפניכם.

  My page … <a href="[Link deleted]עוד מידע מעניין

 6. אתר עסקים ובעלי מקצוע מומלצים 24/7 אסף עבורך
  את כל בעלי המקצוע ונותני השירות המומלצים ביותר באזור מגוריך
  בתחום עיסוי אירוטי, מסאז למבוגרים
  בצפון. אתר עסקים ובעלי מקצוע מומלצים
  24/7 אסף עבורך את כל המידע הרלוונטי ומציג בעלי מקצוע ונותני השירות המומלצים ביותר
  באזור מגוריך בתחום עיסוי
  אירוטי, מסאז למבוגרים בחיפה. לינדה היא הבחורה שחלמת עליה כל חייך, ולא היתה לך את ההזדמנות
  להיפגש איתה. מילאנה הבחורה הכי שווה בתל אביב בתמונות אמיתיות באתר
  BigSex. באתר תוכלו למצוא דירה דיסקרטית וגם
  חדרים לפי שעה בקלות מיידית. כמו בכל תחום,
  מומלץ לעשות סקר שוק קטן לפני שאתם מזמינים נערת ליווי אולם בדרך כלל תגלו שהמחיר
  נוח מאוד ושגם אתם יכולים להתפנק בקלות וללא דאגות כספיות.
  נערות ליווי בתל אביב אז תדאג ללילה הבלתי נשכח שלך ותזמין את נערות הליווי של תל אביב
  עשכשיו! זמן הבילוי הפרטי שלך
  עם נערת ליווי זה הדבר זול
  ביותר והאיכותי שאתה יכול להרשות לעצמכה
  בסוף יום עבודה קשה בסופו של דבר אנחנו רוצים בשבילך זה שתקבל את ההרגה הטובה
  ביות מהזמן היחד עם נערת הליווי.

  my web site: <a href="[Link deleted]למידע נוסף

 7. אם מתחשק לכם הערב בילוי נעים,
  נערות ליווי מראשון לציון יכולות
  להיות הפתרון הטוב ביותר. אתה VIP ומגיע לך רק הטוב
  ביותר. יש התייחסות לייעוד ולדרך הרוחנית הנכונה של האדם, למחשבות ולאמונות שלו, לתחושות, לדרך ההתנהגות
  ולאיך שהוא חש בגוף. הוא מזמין נערות ליווי
  בסביבה שלו, מעביר שעה איכותית, טוען את עצמו באנרגיה חדשה וחיובית
  ובסופו של דבר כולם יוצאים מרוצים.
  נערות ליווי שמציעות את שירותיהן לתושבי חולון
  והסביבה יכולות להגיע לבתים פרטיים, דירות דיסקרטיות, חדרים לפי שעה
  ובתי מלון. דירות דיסקרטיות לנערות ליווי בראשון לציון העלות של חדר דיסקרטי
  בראשון לציון הייתה ברוב
  הפעמים זולה יותר מאשר להזמין את אחת נערת ליווי פרטית בראשון לציון,
  מכיוון שכל שירות ליווי לביתך-מלון
  מאז ומעולם, היה יקר יותר מעיסוי אירוטי
  בספא מפנק. אך הפתרון המקובל ביותר הוא להזמין נערת ליווי מראשון לציון אל דירות דיסקרטיות.
  נערות ליווי פרטיות יודעות מה הן שוות,
  יודעות להעניק יחס כמו שירות ליווי לאוליגרכיים,
  הן מטופחות מאוד ומגיעות עם נהג ושומר צמוד, ממש כמו מלכה אמיתית, שמגיעה אל המלך שלה.

  My site :: <a href="[Link deleted]עוד מידע מעניין

 8. בקליניקה פרטית בהרצליה יש לכם אפשרות להתנתק מהסביבה המוכרת לכם, תוך שאתם זוכים לעיסוי המתבצע בחלל נעים, מבושם ומאד מרגיע.
  בקליניקה פרטית או בבית הפרטי – היכן מומלץ העיסוי בבאר שבע
  ? עיסוי קלאסי ברמת הגולן – העיסוי הקלאסי המוכר והאהוב שרוב הגברים בוחרים בו,
  הן מבחינת חוסר ידיעה והכרה בעיסויים אחרים והן מבחינת הצורך שלכם בעיסוי מפנק, לכיף בלבד.

  פיק אפ הוא לוח טרמפים שמאפשר לכם לפרסם נסיעות
  ולהצטרף לנסיעות שמשתמשים אחרים פרסמו על בסיס חברים משותפים בפייסבוק.
  לשם כך, יש לבצע גיבוי למידע המצוי במחשבים באופן יומי, על בסיס קבוע, כדי שלא נאבד מידע חשוב.
  יש כאלה שיעדיפו ספא מפנק באשקלון על בסיס שמנים אורטופדיים
  ועיסוי לכל הגוף בלבד, לעומת אחרים
  שיתעניינו במופע חשפניות באשקלון או בביקור
  של קוקסינליות באשקלון שיגיעו לביתך.
  העיסוי המקצועי בנתניה/השרון תפס מקום רב בתחום
  הרפואה המשלימה וידוע כבר לאורך דורות רבים כשיטת טיפול יעילה גם עבור ספורטאים וגם עבור אנשים אחרים.
  עיסוי עד הבית הפך בשנים האחרונות לאופציה
  המועדפת על קהלי לקוחות רבים. ייצוג
  לקוחות פרטיים ועסקיים. בוטיקו הוקמה במטרה לחשוף את הייחודיות והחדשנות שהדרום טומן בחובו, ולהציגו באור שונה ומיוחד
  מכפי שהוא נתפס עד היום. אנו בבוטיקו רואים את הפוטנציאל העצום הגלום בתיירות בדרום, אותו נשמח לחשוף בפניכם ולקרב
  אתכם לנפלאותיו.

  Stop by my homepage: <a href="[Link deleted]כמה דברים נוספים בנושא

 9. כל דירה מאובזרת וכוללת חדר שינה מרהיב, חדר אמבטיה
  מאובזר ומטבחון. ספא עם לינה מאפשר את כל ההנאה של חבילת ספא אותה כולנו מכירים שברוב המקרים כוללת עיסוי בירושלים ושימוש במתקני הספא המשתנים
  בין מקום למקום, אך שהשוני במקרה הזה הוא שבחבילות ספא
  בירושלים עם לינה למעשה מקבלים גם חדר פרטי
  שישמש אתכם לכל הלילה וכך ממש יוצאים לנופש ולא רק לכמה שעות של פינוק.
  אתה רואה בחורה שמוצאת חן בעיניך אבל אולי אתה
  ממש לא מעניין אותה. בגלל שאני מכבד אותה, אז זה לא נראה לי
  לעניין שאני אביא לבית שלה, כל שבוע בחורה אחרת – בעיקר בגלל שכל כך חשוב לה שאני
  אמצא בחורה טובה, ואבנה מערכת יחסים בריאה בדרך לחתונה.
  עיסויים בראש העין משפרים באופן ניכר, את כל מערכות הגוף
  וכן, הם מרגיעים את מערכת העצבים, מה שיגרום להפחתת המתחים.
  בלי שום בעיה, באתר ישנה מערכת סינון שתאפשר לכם
  לבחור את רמת האבזור בחדר או את טווח המחירים, כך תוכלו
  למצוא את המקום המושלם לבילוי בלתי נשכח של כמה שעות בכל שעות היממה!

  Feel free to surf to my web blog <a href="[Link deleted]

 10. המאהבות הבוגרות יכולות להיות
  הליווי הטוב ביותר בזכות ניסיונן והחינוך שלהן.
  נערות ליווי שמציעות את שירותיהן לתושבי
  חולון והסביבה יכולות להגיע לבתים
  פרטיים, דירות דיסקרטיות, חדרים
  לפי שעה ובתי מלון. הבחורות יכולות להרגיש בנוח, אתם לא צריכים לדאוג ואפשר להתמקד בסיבה
  שלשמה הגעתם עד הלום. מה שאתם צריכים בשביל להרגיש שהכול
  מאחוריכם ואפשר לשים את הצרות בצד, יש הרבה שיטות
  לשים את המשחבות והצרות לנוח.
  יהיה כדאי להמתין מעט לפני שאתם עולים לרכב.

  כך לדוגמא, בעת שאתם מעוניינים לעבור עיסוי ברמת השרון המתמקד אך ורק בראש, או לחילופין בעיסוי המתמקד באזור
  הכתפיים. כך לדוגמא, בעת שאתם מעוניינים לעבור עיסוי בבית שמש המתמקד אך ורק בראש, או
  לחילופין בעיסוי המתמקד באזור הכתפיים.
  אם אתם מעוניינים לבלות עם אחת מאותן נערות ליווי בחיפה, אין כל ספק שאתם בכתובת הנכונה… אם אתם מעוניינים ביום כיף של שיכרון חושים כל מה שאתם צריכים הוא
  עיסוי טנטרי ושימוש חופשי לאחר מכן
  במתקני הספא שלנו. שילוב של עיסוי מפנק והמשך למקלחת, ג’קוזי,
  סאונה, מתחם מנוחה ו/או שיזוף, יכול להיות מתכון מנצח ליום מנוחה, יום של עונג ויום שהוא לגמרי שיכרון חושים.
  לא רק כדי להשתחרר מהעומסים שלכם או כדי
  לפנק אותם במסאג’ טוב ויום מנוחה מכל הדאגות והלחצים של היום יום, אלא
  גם כדי שהם יחוו בצורה נכונה ובמסגרת נכונה שחרור מיני, עונג והתעוררות לחיים.

  My web site :: <a href="[Link deleted]

 11. בחורות סקסיות יפות – כל אחת ואחת
  היא בחורה סקסית ויפה ממש כפי שראיתם במגזינים.
  הם לא צריכים להתאמץ להכיר בחורות ולהשקיע בכך זמן.

 12. You’re truly a excellent webmaster. This web site loading pace is incredible.
  It seems that you’re doing any unique trick.
  Furthermore, the contents are masterwork. you have
  done a great activity in this topic! Similar here: <a href="[Link deleted]online and also here: <a href="[Link deleted]

Geef een reactie