Bloggen ( 4 )

Bloggen ( 4) 

De voorjaarsvakantie is voorbij. Heerlijke vrije dagen. Niet te vroeg uit bed. Genieten van alle dingen doen die we vooruit planden. 

Samen naar ikea om allerlei leuke spullen te kopen. Ons grote gezin bestaat uit kids, kleinkids, pleegkids en vriendjes van pleegkids. Soms een vreemdeling of bijwoner die een plaats nodig heeft. In ons grote huis is altijd wel een plekje over. 

We houden ervan om lekker te klussen. Na het klussen wacht de leukste bezigheid: gordijnen kopen, meubeltjes aanschaffen of iets zomaar veranderen.

 

We vinden het ook supergezellig om pannenkoeken te bakken, iets nieuws uit het bakboek ‘ Sweet ‘ te maken en veel boeken en belangrijke artikelen te lezen die al tijden zijn blijven liggen. 

Ik ga op bezoek bij studenten uit mijn klas. Sommige van die mensen hebben dat nog nooit gehad. Ik zie ze wekelijks met vermoeide gezichten de klas in en uitgaan. Ze mankeren vaak van alles. Een bezoekje doet wonderen. Ze stralen aan alle kanten en overladen mij met eten en drinken. Alles wat ze hebben delen ze met je. Daar kunnen wij Nederlanders nog wel iets van leren. 

Voor mij is mijn werk mijn hobby. Ik leef mijn leven met passie en plezier. Dat is een gave van God.